La mirada violeta. Marçal i Roig

La mirada violeta és un espectacle poeticomusical teatralitzat la poeta Aina Torres i la cantautora Meritxell Gené que retrata dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig. Qui eren? Per què van escriure? Com les va condicionar el fet de ser dones? Cançons, poemes, diàlegs, reflexions i objectes que ens fan submergir en el món de les dues escriptores. Un homenatge a les dones de mirada violeta.


Després de la pluja

Després de la pluja és un viatge musical i poètic. Un recorregut per un univers d’aigua, rellotges, maletes, mapes i brúixoles. Les cançons de Minsk·Praga·Budapest, el darrer disc del cantautor Montañez, dialoguen amb versos inèdits i dels llibres Baula de la nit i Dos hiverns i un incendi de la poeta Aina Torres. Un món oníric. Un refugi on submergir-se. Tot comença amb la pluja.

Versos, jazz i incendis

A Versos, jazz i incendis la poeta Aina Torres recita poemes del seu darrer llibre Baula de la nit i de Dos hiverns i un incendi, guanyador del Premi de Poesia Martí Dot, acompanyada del saxofonista Roger Martínez, que crea ambients musicals a partir del significat de les paraules. Un espectacle intens, compacte, dinàmic i innovador.

Parlen les dones

Parlen les dones retorna la veu a les dones escriptores. Un recorregut per poemes, textos i reflexions de Felícia Fuster, Anna Dodas, Montserrat Abelló, Carmelina-Sánchez Cutillas, Antonina Canyelles, Maria-Mercè Marçal, Josefa Contijoch, Maria Beneyto, Maria Àngels Anglada, Joana Raspall, Antònia Vicens, Margalida Pons… Feminisme i escriptura. Reflexions més vigents que mai. Ara parlen elles.