Espectacles

Tinta i desordre. Homenatge a la poesia

A Tinta i desordre. Homenatge a la poesia conflueixen el cantautor Pau Alabajos, la poeta Aina Torres i el violoncel·lista Edgar Casellas. És un espectacle multidisciplinar que combina rapsòdia, música en directe i videoprojeccions. Tinta i desordre és un homenatge a les figures més importants de la poesia catalana del segle XX. Sobre l’escenari es diran i es cantaran els versos de les grans Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Felícia Fuster, Carmelina Sánchez-Cutillas, Joana Raspall, Vicent Andrés Estellés, Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu, Apel·les Mestres, Joan Brossa, Carles Riba i Enric Casasses en un tribut a la nostra poesia, en majúscules.

CONTRACTACIÓ OBERTA

Parlen les dones

A Parlen les dones la poeta Aina Torres i el violoncel·lista Edgar Casellas conflueixen en un espectacle que combina
rapsòdia i música en directe. Parlen les dones és un recorregut per poemes, textos i reflexions de dones poetes més conegudes i altres per descobrir com Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Felícia Fuster, Anna Dodas, Joana Raspall, Carmelina-Sánchez Cutillas, Antonina Canyelles, Josefa Contijoch, Maria Beneyto, Antònia Vicens o Maria Àngels Anglada. Poemes i reflexions més vigents que mai. Ara parlen elles.

CONTRACTACIÓ OBERTA

La mirada violeta. Marçal i Roig

La mirada violeta és un espectacle poeticomusical teatralitzat la poeta Aina Torres i la cantautora Meritxell Gené que retrata dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig. Qui eren? Per què van escriure? Com les va condicionar el fet de ser dones? Cançons, poemes, diàlegs, reflexions i objectes que ens fan submergir en el món de les dues escriptores. Un homenatge a les dones de mirada violeta.

CONTRACTACIÓ OBERTA


Després de la pluja

Després de la pluja és un viatge musical i poètic. Un recorregut per un univers d’aigua, rellotges, maletes, mapes i brúixoles. Les cançons de Minsk·Praga·Budapest, el darrer disc del cantautor Jordi Montañez, dialoguen amb versos inèdits i dels llibres Baula de la nit i Dos hiverns i un incendi de la poeta Aina Torres. Un món oníric. Un refugi on submergir-se. Tot comença amb la pluja.

CONTRACTACIÓ OBERTA

Versos, jazz i incendis

A Versos, jazz i incendis la poeta Aina Torres recita poemes del seu darrer llibre Baula de la nit i de Dos hiverns i un incendi, guanyador del Premi de Poesia Martí Dot, acompanyada del saxofonista Roger Martínez, que crea ambients musicals a partir del significat de les paraules. Un espectacle intens, compacte, dinàmic i innovador.

CONTRACTACIÓ OBERTA